Konkurrencehold Teamgym

Teamgym er en gymnastisk konkurrence disciplin hvor man stiller op i hold af 6-12 gymnaster. Til konkurrencerne er det fordelt på 3 discipliner - rytme, bane og trampet. Den rytmiske del består af en rytmisk serie på 1- 3 min hvor der vurderes på samhørighed, udførsel af momenter og de største smil :)  Bane består af sammensatte spring på en fiberbane og trampet består af spring i minitrampolin. Både på bane og trampet springes 3 omgange med 6 gymnaster i hver omgang.  Der vurderes på teknisk udførelse og springenes niveau. 

I AIF teamgym har vi følgende konkurrencehold, som alle er udtagede hold; Nano, Micro, Mini og Junior. Dette betyder at det ikke er muligt at melde sig til disse hold på hjemmesiden. Du skal tilbydes en plads af trænerne til de åbne træninger eller efter aftale med trænerne eller bestyrelsen i løbet af sæsonen.
Skriv til info@aifgymnastik.dk ved spørgsmål til teamgymholdene.

Du kan læse mere om hvert enkelt hold, samt tilmelde dig her: AIF Gymnastik & Fitness | Tilmeldingsoversigt

 

VÆRDIGRUNDLAG

Fællesskab og sammenhold

Vi værdsætter og prioriterer fællesskabet i vores TeamGym-afdeling. Vi tror på, at et stærkt sammenhold skaber det bedste miljø for både udvikling og trivsel. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor alle kan føle sig inkluderet og støttet.

Gymnastik med engagement 

Vi tager gymnastikken alvorligt og stræber efter en dedikeret tilgang til træning. Vi opmuntrer vores gymnaster til at træne både på træningsstederne og derhjemme for at opnå personlig udvikling og bidrage til holdets succes. Gennem engagement og fokus på tekniske færdigheder skaber vi et fundament for konkurrence og præstation.

Forældreinddragelse og frivillighed

Vi værdsætter forældrenes støtte og engagement i vores TeamGym-afdeling. Vi forventer en frivillig indsats fra forældrene, der kan støtte op om arrangementer, transport og andre aktiviteter. Sammen skaber vi et stærkt partnerskab mellem trænere, gymnaster og forældre for at sikre en positiv oplevelse for alle.

Respekt og forståelse 

Vi praktiserer respekt for hinanden i alle henseender. Uanset baggrund, niveau eller erfaring opmuntrer vi til en kultur af forståelse og støtte. Vi tror på, at mangfoldighed og respekt skaber et rigere læringsmiljø, hvor hver gymnast kan udfolde sit fulde potentiale.

Sjov og trivsel 

Vi ønsker, at gymnastik skal være sjovt og berigende for alle. Gennem glæde og positive oplevelser skaber vi et miljø, hvor gymnasterne trives og udvikler sig. Vi tror på, at et positivt træningsmiljø er afgørende for motivation og langvarig engagement.

Optagelse på et TeamGym hold 

Kontakt os på info@aifgymnastik.dk for at høre mere om optagelse på et teamgym hold i AIF

Sponsorer & Samarbejdspartnere