Tumleholdet - Tirsdag

Antal tilmeldte:
9/30
Årgang:
2022-2023
Pris:
1.250,00 DKK
01/09/2024 - 25/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Tirsdag 16:00-16:45 Instruktør: Katrine Ryttergaard Hjælpeinstruktør: Sofia Jariomenko
Beskrivelse

Tumleholdet er et hold for børn i alderen 1-2 år og deres voksne, som er interesserede i at bevæge sig sammen. På holdet er der fokus på nærvær og motorisk udvikling, hvor både barn og voksen er aktive sammen. Træningen vil være bygget op om motorik og kropsbevidsthed - i form af lege, øvelser og redskabsbaner, som medvirker til at styrke deres sansemotoriske kompetencer. Det primære fokus på dette hold er at skabe et trygt rum, der udvikler bevægelsesglæde for børn og voksne sammen. Vi starter altid op med goddag sang og slutter timen af med farvel sang. Vi beder alle voksne om at være omklædte hver gang, da man er deltagende sammen med sit barn. Det er en forudsætning, at barnet kan gå, for at tilmelde sig dette hold. Ved tilmelding af barnet, tilmeldes automatisk 1 voksen. Der deltager altid kun 1 voksen pr. barn. Som forældre har man selv ansvar for at udfordre og bevæge sig med sit barn på redskabsbanerne under vejledning fra trænerteamet.

Lyder det her som noget for dit barn, og er du selv klar til at tage aktiv del i dit barn motoriske udvikling, så glæder vi os til at tage imod jer på Tumleholdet.

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Katrine Ryttergaard

Instruktør

Sofia Jariomenko

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere