Dansehold 9-13 år

Antal tilmeldte:
5/20
Årgang:
2011-2015
Pris:
2.000,00 DKK
05/09/2024 - 22/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Torsdag 16:00-17:30 Instruktør: Asta Becker Høgsberg Selina Romar Dahlstrøm
Beskrivelse

Det Sjoveste Dansehold for Dig!

Er du mellem 9 og 13 år og elsker at danse og have det sjovt? Så er dette hold lige noget for dig! På dette hold kan du træne din krop gennem dans og musik, mens du har en fest med dine nye venner. Vi glæder os til at se dig!

I løbet af sæsonen vil vi arbejde med spændende koreografier indenfor forskellige genrer som hiphop og moderne dans. Vores træninger vil inkludere opvarmning, styrke- og konditionstræning, serieopbygning og udstrækning. Vi lover også endnu sjovere og overraskende indslag undervejs!

På holder lægger vi stor vægt på sammenhold og fællesskab. Her er der intet, der er akavet eller pinligt - kun masser af sjov og nye venskaber!

Holdet vil deltage i AIF's årlige opvisning i slutningen af sæsonen, hvor vi viser vores flotte serier frem. I den forbindelse kan der forventes et mindre beløb til leje eller køb af opvisningsdragter.

Til hver træning skal du have træningstøj på, håret sat op, en drikkedunk med, og i nogle perioder også træningssko.

Det er absolut ikke nødvendigt at have gået til dans før, bare du elsker at bevæge dig til musik. Alle er velkomne, og vi kan ikke vente med at skyde sæsonen i gang sammen med jer!

Pris: 2.000,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Asta Becker Høgsberg

Instruktør

Selina Romar Dahlstrøm

Instruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere