DropIN - Fitnesshold

Antal tilmeldte:
39/300
Alder:
16-100
Pris:
80,00 DKK
01/07/2024 - 30/06/2025 Egelundsskolen, Hal 1 Mandag - Instruktør: Anne Nielsen Charlotte Østergaard Christina Rosendahl Dorte Nielsen Helene Gamst Jeanette Thomassen Karen Buur Kristiansen Mette Sandholt Nønne Hartmand Pernille Riber Rie Pedersen Susanne Høyer Tina Louise Sørensen
Beskrivelse

YOGA- PULS&STYRKE - PILATES  mm. DropIN er fleksibel træning for voksne. Vi giver et bredt udvalg af træningsmuligheder og træningstider på flere af ugens dage. Ved tilmelding på dette hold, kan du træne på samtlige af vores DropIN hold hele ugen, alt efter hvad du har tid og lyst til.
Det koster 80 kr. at være medlem af DropIN, og derefter betaler du i hallen hos instruktøren for enten et klippekort til 280 kr. eller et månedskort til 160 kr. alt efter hvad der passer dig bedst.

Der er ofte forskellige instruktører til hver time fra gang til gang, så træningen vil aldrig være helt ens. Du vil opleve, at der hvor den ene instruktør har fået fat i nogle muskler, vil en anden instruktør fokusere på noget andet. Det er det, der gør træningen så unik.

Tanken bag vores DropIN afdeling er, at du skal kunne træne når du har tid og lyst, så billigt som mulig og på de hold, der tiltaler dig. Derudover binder du dig ikke til noget, som du gør med et abonnement i fitnesscentre.

Se herunder hvilke hold vi tilbyder i ugens løb. Du kan læse mere specifikt om hvert enkelt hold længere nede.

OBS! Dette er holdplanen for sæson 24/25, som starter d. 1. september 2024

Medbring gerne din egen træningsmåtte på alle vores hold.

AllFit

All fit er holdet for dig der ønsker et farvel til løse baller, top mave og slaskede arme, gennem styrketræning af hele kroppen. Vi øger muskelstyrken og udholdenheden med øvelser for hele kroppen som løfter og strammer op alle de rigtige steder. Alle kan deltage, da træningen gradueres efter hvert medlems behov.

Instruktører: Tina, Charlotte, Nønne, Dorte, Christina

Puls & styrke:

Holdet er til dig der gerne vil nå at træne hele kroppen igennem på 50 min. både styrke og konditionsmæssigt. Det er muligt at være med på alle niveauer og få en god træning, da du selv kan styre intensiteten og trænerne gør deres bedste for at tilpasse træningen til de fremmødte.
Der er til holdet knyttet flere forskellige trænere, som alle underviser forskelligt med forskellige fokus - der er derfor altid ny inspiration på holdet.

Instruktører: Susanne, Jeanette, Charlotte, Rie, Dorte, Christina, Nønne, Tina

Pilates Matwork Balance

Pilatestræningen foregår i et roligt tempo, hvor det naturlige åndedræt fungerer som motor i alle bevægelser. Styrke, kontrol, smidighed og alment velvære er omdrejningspunktet for pilatesundervisningen. Samtidig skal det være hyggeligt og rart at være med. Der er plads til alle. Udgangspunktet for undervisningen er altid dig og din krop. Pilateslektionen er bygget op, så vi starter med at bevæge de store ledgrupper i kroppen igennem. Så bevæger vi os med pilatesøvelserne videre igennem kroppen i en vekselvirkning mellem at skabe bevægelse og spænde op, hvor det er nødvendigt for at kunne udføre øvelserne med kvalitet. Timen sluttes af med udspænding og en kort afspænding.
Som afveksling i undervisningen benyttes forskellige småredskaber som bolde, elastik og foamroller (en hård skumrulle). Træningen kan være blid eller hård med mange forskellige øvelser på forskellige niveauer – altid tilpasset din krop. Overordnet styrker pilates dit muskelkorset, mave og ryg, kombineret med smidighed, styrke og stabilitet i hele kroppen, så du bliver i stand til at udføre korrekte og økonomiske bevægelser. Hertil kommer, at du via arbejdet med åndedrættet, koncentration og kropsbevidsthed også styrker evnen til at være til stede i nuet, så pilates bliver et eminent redskab i håndteringen af en travl hverdag. Du skal have tøj på, som du føler dig godt tilpas i, og som du kan bevæge dig i.

Medbring liggeunderlag, madras eller lign. og et tæppe eller stort håndklæde

Instruktør: Karen

Yoga

Dette hold er en del af vores populære Fitness DropIN koncept. HATHA YOGA undervisning består af traditionel klassisk HATHA yoga, hvor fokus er at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen. Der lægges vægt på at skabe en dynamisk balance mellem styrke og smidighed, udholdenhed og afslapning. Alle kan være med.
Timen består af åndedrætsøvelser (pranayama), yogastillinger (asanas), både smidigheds-, styrke-, udstræk, afspænding og meditationsøvelser, som skaber overskud, balance og virker meget afstressende både i forhold til krop og sind. Udstyr til timen: Yoga blokke, måtter, elastikker Medbringe evt. dit eget liggeunderlag.

Instruktører: Susanne, Helene, Jeanette

 

Pris: 80,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Anne Nielsen

Instruktør

Charlotte Østergaard

Instruktør

Christina Rosendahl

Instruktør

Dorte Nielsen

Instruktør

Helene Gamst

Instruktør

Jeanette Thomassen

Instruktør

Karen Buur Kristiansen

Instruktør

Mette Sandholt

Instruktør

Tina Louise Sørensen

Instruktør

Susanne Høyer

Instruktør

Nønne Hartmand

Instruktør

Pernille Riber

Instruktør

Formand & Bestyrelsesmedlem
Rie Pedersen

Instruktør

rie@aifgymnastik.dk

Sponsorer & Samarbejdspartnere