Special Operations - Parkour

Antal tilmeldte:
4/10
Årgang:
2011-2017
Pris:
1.500,00 DKK
04/09/2024 - 28/05/2025 Hyldagerskolen, hal 1 Onsdag 16:15-17:15 Instruktør: Jonas Ramsø Lyndgaard Karina Dragsbjerg Wøhler Kasper Vedby Andersen
Beskrivelse

Special Operations - Parkour er et specialhold for drenge og piger med særlige behov, der kan lide at klatre, kravle og have det sjovt.
Parkour stammer oprindeligt fra Vietnam og handler om at bevæge sig fra A til B på en effektiv og hurtig måde udelukkende ved at bruge sin krop.


På Parkour specialholdet er målet at eleverne lærer at kunne passere forhindringer på en sikker og hurtig måde. Vi øver faldteknik, springteknik, koncentration og kunsten at kende sine egne begrænsninger.
Holdet er målrettet børn med særlige behov, der har brug for at være på et mindre hold, hvor der er ekstra fokus på struktur, genkendelighed, ro og tydelighed.


Børn med særlige behov kan være sansemæssigt udfordret, og det er derfor vigtigt, at der skabes en tryg og rolig ramme, hvor der tages hensyn til den enkeltes behov. Træningen vil derfor også være bygget op omkring en helt fast struktur, således at det stort set er det samme program, der bliver lavet hver gang. Vi vil altid starte træningen med at gennemgå programmet, så det er tydeligt, hvad der kommer til at ske. Denne forudsigelighed skaber ro og overblik, så der er plads til at have det sjovt og bevæge sin krop og måske få en ny kammerat.


Forældre har mulighed for at sidde i salen, hvis der er behov for dette, og det aftales individuelt. Ved tilmelding vil vil meget gerne bede om en mail fra jer forældre, omkring hvilke ressourcer og evt. begrænsninger jeres barn har, og hvad vi skal være opmærksomme på.

Pris: 1.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Jonas Ramsø Lyndgaard

Instruktør

Kasper Vedby Andersen

Instruktør

Karina Dragsbjerg Wøhler

Instruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere