Jump4Fun

Antal tilmeldte:
1/15
Årgang:
2012-2018
Pris:
400,00 DKK
05/09/2024 - 22/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Torsdag 17:45-18:45 Instruktør: Asta Becker Høgsberg Mona Kiros Hjælpeinstruktør: Sofia Jariomenko
Beskrivelse

Jump4fun - Sjov og Effektiv Træning for Alle

Er du klar til at komme i gang med træningen og have det sjovt samtidig? Jump4fun er holdet for dig, der ønsker at blive stærkere både fysisk og mentalt, uanset om du har lidt for meget på sidebenene eller har svært ved at finde motivationen. Træning skal være sjovt, og det er præcis, hvad vi tilbyder på Jump4fun!

Du kan tilmelde dig løbende, så du kan starte, når det passer dig bedst. Kom og prøv et par gange for at se, om det er noget for dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne på info@aifgymnastik.dk.

På Jump4fun træner vi på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget mere. Vores træning er inkluderende og differentieret, så alle kan være med. Vi sørger for, at alle får sved på panden og mærker fremskridt hver gang.

Vores sæson er længere end de fleste - vi træner nemlig hele skoleåret. Hvis vejret tillader det, flytter vi træningen udenfor for lidt ekstra frisk luft og variation.

Indimellem inviterer vi familie og venner med til træning, og vi lærer også om sund og nærende kost. Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden. I Albertslund har vi et tæt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Albertslund Kommune. Læs mere og se en lille film om holdet på www.dgi.dk/jump4fun.

Kom med og oplev, hvor sjovt og givende træning kan være!

Pris: 400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Asta Becker Høgsberg

Instruktør

Mona Kiros

Instruktør

Sofia Jariomenko

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere