Opvisningshold 7-10 år

Antal tilmeldte:
4/25
Årgang:
2014-2017
Køn:
Piger
Pris:
2.500,00 DKK
12/08/2024 - 31/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Tirsdag 17:00-19:00 Instruktør: Caroline Nina Breuning Laura Winbjerg Fuglsang Sofia Jariomenko Hjælpeinstruktør: Frida Mortensdatter Hansen Liva Lindeberg Mallie Chris Ebdrup
Beskrivelse

Vi inviterer alle piger fra årgang 2014-2017 til at blive en del af vores opvisningshold for 7-10 årige!

 

På holdet træner vi 1 gang om ugen i 2 timer. Vi er et gymnastikhold for piger, der både ønsker at springe og danse. Der vil være fokus på det sociale samt udvikling af motoriske færdigheder gennem bevægelse i form af balance, teknik, koordination og smidighed.

Vi tilstræber at udfordre børnene på det niveau, de er på, og der er plads til alle, uanset færdigheder. Det vigtigste er, at gymnasten selv kan mærke, at de udvikler sig gennem sæsonen. Uanset om udviklingen sker fysisk, mentalt eller socialt, vil det blive set som positivt.

Til træningerne vil vi sørge for at have det sjovt med gymnastikken, samtidig med at vi arbejder på en rutine, som vi fremviser til forskellige opvisninger gennem sæsonen. Holdet kan være et godt springbræt eller supplement til konkurrenceholdene, da man øver sig i at optræde for publikum og i at have en rutine på gulvet.

Hvis det lyder spændende, så glæder vi os til at se dig!

Pris: 2.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Caroline Nina Breuning

Instruktør

Sofia Jariomenko

Instruktør

Laura Winbjerg Fuglsang

Instruktør

Frida Mortensdatter Hansen

Hjælpeinstruktør

Liva Lindeberg

Hjælpeinstruktør

Mallie Chris Ebdrup

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere