Sansemotorik 2

Antal tilmeldte:
0/8
Årgang:
2010-2017
Pris:
1.500,00 DKK
01/09/2024 - 25/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Søndag 11:30-12:15 Instruktør: Asta Becker Høgsberg Lærke Kristoffersen Lærke Victoria Behlulovic  Lutzhøft Malou Siff Morsø Hjælpeinstruktør: Lærke Kristoffersen Malou Siff Morsø
Beskrivelse

Sansemotorik er et hold for børn med særlige behov, herunder bla. ADHD, Autisme, Asperger og koncentrationsbesvær. På holdet er børnene og deres behov i fokus, timerne vil derfor foregå på deres præmisser.

Holdet følger en fast struktur, således at der er genkendelighed og faste rammer for børnene. Timerne vil typisk bestå af fælles opstart, en redskabsbane med fri leg og afslutningsvis en fælles afrunding.
Instruktøren på holdet vil til hver træning have det overordnede ansvar for holdet, det gymnastik faglige, samt vejledning i redskabsbaner, mens forældrene kan være med til at skabe rammerne for træningen ud fra de behov eller udfordringer det enkelte barn har.
Det er ikke en nødvendighed, at der deltager en voksen sammen med barnet, men vurderes det nødvendigt, er dette en mulighed.


NB: Da dette er et lille hold med meget begrænsede pladser, så tilbyder vi holdet ad to omgange hver søndag formiddag. Dog med lidt variation i alder og træningstid. Kig derfor på vores andet holdtilbud, såfremt dette hold skulle være fyldt.

Pris: 1.500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Asta Becker Høgsberg

Instruktør

Lærke Victoria Behlulovic  Lutzhøft

Instruktør

Lærke Kristoffersen

Instruktør

Malou Siff Morsø

Instruktør

Lærke Kristoffersen

Hjælpeinstruktør

Malou Siff Morsø

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere