Motorikholdet - Søndag

Antal tilmeldte:
24/30
Årgang:
2019-2021
Pris:
1.250,00 DKK
01/09/2024 - 25/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Søndag 10:00-10:45 Instruktør: Asta Becker Høgsberg Katrine Ryttergaard Lærke Victoria Behlulovic  Lutzhøft Sofia Jariomenko Hjælpeinstruktør: Lily Henriksen Van Wyk Lærke Kristoffersen Malou Siff Morsø Molly Friis Møller
Beskrivelse

Dette hold er for dig som har et barn mellem 3-5 år, som du ønsker får gode forudsætninger for fysisk aktivitet fremadrettet og som ønsker at blive udfordret på bevægelse, balance og styrke.
Motorik er kroppens evne til at styre muskelbevægelser og evnen til at sanse. Gode motoriske kompetencer har betydning for barnets selvfølelse og barnets deltagelse i sociale sammenhænge, og styrker barnets forudsætninger for at være fysisk aktiv hele livet.

På dette hold arbejder vi med netop de to ting, hvor I forældre er en aktiv del af træningen. Træningen indebærer bl.a. fællesskab og samarbejde, grundteknikker ift. springgymnastik, læring af motorik til brug i hjemmet, balanceøvelser, smidighed og styrke. Vi ønsker at give både jer og børnene de bedste forudsætninger for bevægelse, derfor er en del af træningen også oplæring i modtagning af fx kolbøtter, vejrmøller og hovedstand, så I kan bruge det derhjemme.

Forældre deltagelsen er altafgørende for, at børnene bliver motiveret til at deltage og lære nye ting. Derfor er det vigtigt, at I også er klædt på til at være aktive og deltager i øvelserne som modtager eller udøver sammen med barnet. Det er i legen med barnet udviklingen sker og det danner vi de perfekte rammer for.

Ved tilmelding af barnet, tilmeldes automatisk 1 voksen. Der deltager altid kun 1 voksen pr. barn.
Lyder det her som noget for dit barn, og er du selv klar til at tage aktiv del i dit barn motoriske udvikling, så glæder vi os til at tage imod jer på Motorikholdet - SØNDAG.

OBS: Vi tilbyder også holdet hver mandag fra kl. 16:00 - 16:45

Pris: 1.250,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Asta Becker Høgsberg

Instruktør

Lærke Victoria Behlulovic  Lutzhøft

Instruktør

Sofia Jariomenko

Instruktør

Katrine Ryttergaard

Instruktør

Lily Henriksen Van Wyk

Hjælpeinstruktør

Lærke Kristoffersen

Hjælpeinstruktør

Malou Siff Morsø

Hjælpeinstruktør

Molly Friis Møller

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere