Gymnastikfabrikken

Antal tilmeldte:
13/30
Årgang:
2018-2020
Pris:
1.450,00 DKK
02/09/2024 - 26/05/2025 Egelundsskolen, Hal 3 Mandag 17:00-18:00 Instruktør: Asta Becker Høgsberg Rebekka Holm Hjælpeinstruktør: Birka viola Rodenberg Hansen Celine Ellebæk Vistisen Malou Siff Morsø
Beskrivelse

Velkommen til Gymnastikfabrikken, hvor både drenge og piger i alderen 4-6 år kan udforske og udvikle deres motoriske færdigheder gennem leg og bevægelse. Vi skaber et trygt og sjovt miljø, hvor børnene bliver udfordret på deres eget niveau, så der er plads til alle!

Gymnastikfabrikken træner én time om ugen, hvor alle redskaber er klar, når børnene kommer og først pakkes væk, når de trætte og glade forlader hallen. Træningen starter med en kort, legende opvarmning, og derefter er der fuld fart på med masser af sjove aktiviteter på redskaberne.

Vi sørger for at minimere ventetid, så børnene kan være aktive hele timen. Gymnastikfabrikken er perfekt for børn, der elsker fart og udfordringer. Her kan dit barn øve sig på kolbøtter og vejrmøller, prøve kræfter med at stå på hænder og udfordre sin balance.

Hvis dit barn elsker at bevæge sig og lære nye gymnastikfærdigheder, er Gymnastikfabrikken det helt rigtige sted. Vi glæder os til at se jer!

Pris: 1.450,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Asta Becker Høgsberg

Instruktør

Rebekka Holm

Instruktør

Birka viola Rodenberg Hansen

Hjælpeinstruktør

Celine Ellebæk Vistisen

Hjælpeinstruktør

Malou Siff Morsø

Hjælpeinstruktør

Sponsorer & Samarbejdspartnere